Grupuri generatoare Green Power

green_power GRUPURI GENERATOARE 
Green Power este o companie tânără și dinamică, ce iese în evidență pentru eficiență și competență, în piața grupurilor generatoare de curent electric.
Calitatea produselor, performanta, investițiile în cercetare , dezvoltare și know-how sunt doar câteva dintre punctele forte care au permis companiei Green Power sa se situeze la un inalt nivel național și internațional.
Digital Camera GRUPURILE  GENERATOARE  1500 RPM 
Sunt generatoare de curent electric proiectate pentru diverse aplicatii in industrie, agricultură si protecția civilă. Carcasele solide din otel sudat, cu rezervoare de combustibil incorporate, de diferite capacitati,  motoarele si alternatoarele furnizate de cei mai importanti producatori mondiali, unitatile de comanda si control,  sunt elemente capabile să garanteze cea mai inalta calitate a generatoarelor de curent marca Green Power. Copertinele generatoarelor Green Power sunt realizate din oțel si garanteaza cea mai mare accesibilitate pentru operațiunile de întreținere și curățare. Faptul ca proiectarea si productia se fac in uzina companiei Green Power face ca   timpul de fabricatie al generatoarelor sa fie scurt  si ofera  in acelasi timp posibilitatea personalizarii acestora.