Servicii

DARA IRRIGATION are capacitatea de a asigura la cheie proiecte complete incluzand proiectare, montaj si service pentru irigarea oricarei culturi agricole in conditiile economiei de apa si energie. Echipa de specialisti asigura proiectarea computerizata si configurarea instalatiilor de irigat utilizand cele mai noi programe informatice in domeniu, beneficiind de informatiile topografice si climatice ofertie de sateliti.

Pe întreaga perioada de utilizare a instalațiilor și echipamentelor de irigat dar și a celorlalte echipamente produse si comercializate de SC DARA IRRIGATION SA, va stam la dispozitie cu personal calificat, pentru:

- Service in perioada de garantie și post-garantie;
- Montaj, punere în funcțiune și probe de funcționare;
- Revizii periodice ( la început și sfârșit de sezon de irigații);
- Intervenții de reparații mecanice și electrice în cazul unor avarii accidentale;
- Instruire personal de exploatare.

DOTĂRI:
- Scule și echipamente specializate activităților de service instalații de irigat
- Autoturisme de teren, autoutilitare adaptate fiecărui tip de intervenție

PIESE DE SCHIMB
- SC DARA IRRIGATION SA deține un stoc permanent de piese de schimb și accesorii de montaj. Pentru piesele de schimb si reparațiile efectuate de echipa de service clienții noștri beneficiază de garanție conform legislației în vigoare.

PERSONAL CALIFICAT
- Echipe multidisciplinare formate din instalatori si electricieni cu o experiența de peste 12 ani de activitate în domeniul instalațiilor de irigat.
- Anual specialiștii noștri sunt instruiți de către furnizorii de echipamente.