TABLOURI DE COMANDA PENTRU INSTALATII DE IRIGAT ZIMMATIC

zimmatic TABLOURI DE COMANDA PENTRU INSTALATII DE IRIGAT ZIMMATIC
Basic BASIC – integrat intr-o carcasa robusta si etansa tabloul BASIC ofera o utilizare usoara si fiabila in conditii extreme. Indicatoarele cu LED va vor da acces instantaneu la informatii de functionare. Usor de pornit, de schimbat directia (mers inainte si inapoi), de activat alimentarea cu apa si de control al pompei si al directiei.
Comutatorul de viteza, in procente, este robust si controleaza cu precizie pluviometria aplicata.
Voltmetrul permite vizualizarea, in timp real,a tensiunii de alimentare.
Untitled VISION – tabloul electronic de comanda VISION furnizeaza toate informatiile de care aveti nevoie, cu toate functionalitatile avansate pe care le doriti,motiv pentru care irigarea devine usoara si eficienta.VIZION –ZONE permite vizualizarea limitelor campului unde pivotul este amplasat si cunoasterea imediata a vecinitatilor in raport cu limitele sau baricadele de oprire.
Raportul de stare – afisaza informatiile pentru realizarea unei gestiuni mai usoare.Indicatoarele de stare – permit vizualizarea rapida a starii de functionare a pivotului
Controlul functionarii – opreste pivotul, schimba sensul de mers, controleaza alimentarea cu apa sau accesoriile, schimba doza / pluviometria sau defineste o oprire programata.
Comenzi de navigare – navigare facila in meniu cu ajutorul unei interfete similare telefonului mobil sau a unei telecomenzi de televizor.
Untitled BOSS– Acest sistem “varf de gama” de gestionare a irigarii va ajuta sa stabiliti pozitionarea precisa si repetitiva a pivotului pentru un control precis al irigarii, al fertilizatrii si alte accesorii – toate esentiale pentru conservarea resurselor de apa si cresterea eficientei. Functia “EZ PLAN” da un acces rapid optiunilor de programare utilizate in mod current.
Aportul de apa poate fi adaptat nevoilor specifice diverselor culturi.Doza de irigare poate fi ajustata pentru a se adapta la capacitatea de retentie de apa din sol, reducand astfel riscurile unei supradoze.
Patru accesorii (optionale) permit controlul chimizarii, fertilizarii si tunului de extremitate.
Optiunea de programare permite o personalizare usoara a programelor de irigare pentru diferite culturi, in functie de sectorul de cerc si de conditiile specifice de sol sau de terenuri accidentate.
Functia auto-diagnostic pune in evidenta problemele si minimizeaza timpul necesar identificarii defectelor. In functie de utilizare, tabloul de comanda BOSS va poate ajuta sa economisiti energie si sa reduceti costurile de intretinere si operare.