Zimmatic

 zimmatic
ZIMMATIC by Lindsay este lider mondial in proiectarea si executarea instalatiilor de irigat pentru suprafete mari si foarte mari. Principalele atuuri ZIMMATIC sunt eficienta in exploatare, durabilitate in functionare si adaptabilitatea la medii climatice si terenuri dintre cele mai diverse. Datorita designului inovator, a constructiei metalice robuste, a materialelor si tehnologiilor folosite in procesul de productie, instalatiile de irigat ZIMMATIC by Lindsay asigura, sezon dupa sezon, culturi agricole performante.
 Centru pivot in ceva
INSTALATII DE IRIGAT CU PIVOT FIX
Instalatiile de irigat cu pivot fix sunt utilizate pentru irigarea culturilor agricole inalte (porumb, floarea soarelui, canepa, etc.), medii (grau, orz, secara, soia, etc.), joase (sfecla de zahar, plante medicinale, lucerniere, etc.), pe suprafete mijlocii si relativ mari. Conceptia modulara a pivotilor ZIMMATIC permite configurarea personalizata a acestora in scopul reducerii costurilor. Fiecare pivot este proiectat pentru conditii climatice, topografice si de cultura specifice fiecarei aplicatii.
 pivot mobil 3 roti
INSTALATIILE DE IRIGAT CU PIVOT MOBIL
Instalatiile de irigat cu pivot mobil iriga o suprafata mult mai mare fara a fi necesara achizitia de echipamente suplimentare si  permit repartizarea costurilor investitiei pe mai multe parcele. Toti pivotii mobili ZIMMATIC pot fi remorcati si deplasati pe alte sole datorita articulatiilor mobile ale rotilor. Structura centrala mobila este ancorata in teren sau in dale de beton.
  rampa laterala
INSTALATII DE IRIGAT CU RAMPA CU DEPLASARE LATERALA
Designul instalatiilor de irigat cu rampa cu deplasare laterala ZIMMATIC permite agricultorilor sa irige pana la 98% dintr-o parcela patrata sau rectangulara. Pot utiliza diferite surse de apa : din conducte aflate sub presiune sau din canale paralele cu parcela sau din interiorul parcelei. Optiunea de functionare in pivotare si / sau prin remorcare pentru utilizare intr-o parcela adiacenta permite cresterea suprafetei irigate.
 panou de comanda PANOURI DE COMANDA pentru instalatii de irigat
Panourile de comanda ZIMMATIC by Lindsay au o interfata intuitiva si usor de utilizat. Controlul si comanda tuturor parametrilor de functionare asigura reducerea costurilor de operare prin utilizarea eficienta a timpului, a fortei de munca si a consumului de apa. Toate panourile de comanda pot fi conectate la portalul FieldNET.
 Untitled GESTIONAREA ONLINE a instalatiilor de irigat
Instalatiile de irigat ZIMMATIC by Lindsay sunt primele care la nivel mondial, au beneficiat de gestionarea functionarii lor de la distanta, prin portalul FieldNET by Lindsay. Prin FieldNET puteti supraveghea sistemul de irigat in totalitate. In acelasi timp puteti verifica starea si pozitia fiecarei instalatii de irigat si puteti primi in timp real rapoarte detaliate ale consumului de apa si ale avariilor aparute.